Op stap

De achtste editie van ‘T Nibbeltje beloofd weer knallend te worden

- advertentie -

Midwolda – De 8ste editie van ’T Nibbeltje vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni. Het feestteam zit middenin de voorbereidingen om er weer voor te zorgen dat het een knalfeest wordt.

- advertentie -

Ook dit jaar heeft het team weer een mooie samenstelling van artiesten. Zo komt er bijvoorbeeld Burdy, René Karst en sluiten de twee mannen van Beatcrooks de avond stampend af. Dit beloofd weer een fantastische avond te worden.

“Dit jaar komen er meer barren waar men drinken kan halen, zo zal er dit jaar aan beide kanten van de tent een bar te vinden zijn. Dit ook om drukte te voorkomen. Daarnaast zal de tent dit jaar langer worden en zal het podium qua licht en geluid beter ingedeeld worden,” vertelt Stef Sportel, een van de organisatoren.

(lees verder onder de foto)

Foto: Paul Mellens/ OldambtNu.nl (archief)

Ook vertelt hij dat ze zeer tevreden zijn met vorig jaar, maar dat er altijd verbeterpunten zijn: “Om de bezoekers zo goed mogelijk te bedienen zal er dit jaar ook Cola berenburg en Passoa Jus aanwezig zijn en uitgebreidere snackkarren!”

Wil jij dit feest niet missen? Kijk dan snel op de nieuwe website van het feestteam en bestel daar je kaarten. Let op: er is dit jaar geen kaartverkoop aan de deur.

Lees ook: Fotoserie: Summer Party van ’t Nibbeltje een groots feest

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button