Op stap

Groot Nederlands muziekfeest op Marktplein Winschoten op 1e pinksterdag

- advertentie -

Winschoten – Op het Marktplein in Winschoten vindt op eerste pinksterdag, 19 mei, het Groot Nederlandse muziekfeest plaats. Het evenement genaamd “Sterren op het Marktplein” transformeert het plein in een grote openluchtkroeg.

- advertentie -

Op een groot podium zullen bekende artiesten zoals Henk Wijngaard, Frank van Etten, Jaman, Helemaal Hollands, Dikdakkers en Martin Zemering optreden. Ook DJ Cortizo en DJ Nieck zullen met hun te gekke show het hele plein op zijn kop zetten.

De organisatoren van het evenement hebben alle voorbereidingen zo goed als rond en kijken terug naar een succesvolle eerste editie: “We weten nu goed wat we kunnen verwachten en hebben uit de vorige editie verbeterpunten gehaald.”

Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht en waren er geen tickets meer beschikbaar aan de deur.

Het grote succes van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat het muziekfeest dit jaar opnieuw georganiseerd kan worden. De organisatoren hopen het evenement jaarlijks met Pinksteren terug te laten keren.

De kaartverkoop voor “Sterren op het Marktplein” gaat erg snel. Benieuwd naar het muziekspektakel? Kaarten zijn verkrijgbaar op www.sterrenophetmarktplein.nl.

- advertentie -

Lees ook: Fotoserie: Eerste editie Sterren op het Marktplein krijgt mogelijk een vervolg

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button