Op stap

Activiteiten in Het Groninger Landschap

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert ook de maand september weer leuke activiteiten, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden en nog meer leuks!

- advertentie -

20 september: Kriebelbeestjes zoeken rond de Ennemaborg
Met loepjes, potjes en zoekkaarten gaan we op zoek naar allerlei kleine diertjes. Meestal hebben deze diertjes een nuttige taak en kun je dit ook goed zien in de omgeving waar je het beestje vindt. Kom, leren kijken in de natuur.

Start om 14.00 uur in Bezoekerscentrum Ennemaborg. Trek oude kleren aan die vies mogen worden Het is geschikt voor kinderen van 6 – 12 jaar. Deelname is gratis.

24 september: Door de bomen het bos zien
Altijd al wel eens meer willen weten over de bomen in het Midwolderbos? Kom dan met ons meewandelen door het bos. Tijdens de wandeling vertelt de gids over de bomen, de kenmerken, groeiwijze en soortenrijkdom. Ook wordt er aandacht besteed aan het beheer van het bos.

Start om 13.00 uur vanaf Bezoekerscentrum Ennemaborg. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en neem je verrekijker mee! Deelname is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button