Cultuur

Kom paaseieren zoeken op de Kinder Bijbel Club in Finsterwolde!

- advertentie -

Finsterwolde – Zaterdag 9 maart opent De Graanschuur in Finsterwolde weer haar deuren voor alle kinderen uit de regio! Vanaf 10:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven voor een superleuke Kinder Bijbel Club, waarna het programma om 10:30 uur van start gaat.

- advertentie -

Het belooft een gezellige ochtend te worden. Er worden allemaal ei-gerelateerde spellen gedaan, zoals het raden van het aantal eieren in een pot – en samen paaseieren zoeken bij de speurtocht naar ‘het verhaal in het ei’. 

Ook is er een leuk programma met zingen en dansen, een grappige sketch en natuurlijk de Paasboodschap zelf. Een uitdagende opdracht om het Paasverhaal compleet te maken, maakt de ochtend helemaal af!Ouders zijn van harte welkom om te blijven en te genieten van een kop koffie, maar ze kunnen ook heerlijk thuis ontspannen of de weekendboodschappen doen, terwijl hun kinderen genieten van de activiteiten. 

Om 12.00 uur is het programma afgelopen. Bij de Kinder Bijbel Club in De Graanschuur krijgen kinderen een leuke en gezellige ochtend, met een geweldige speurtocht naar het verhaal van Pasen!

Activiteit: Paasspeurtocht, ei-activiteiten en kinderprogramma bij de Kinder Bijbel Club
Locatie: De Graanschuur, Hoofdweg 19, Finsterwolde
Datum: Zaterdag 9 maart, 10.30-12.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur
Kosten: De activiteit wordt gratis aangeboden

In februari maakten de kinderen, onder begeleiding van enthousiaste kinderwerkers, een mooi vogelhuisje. De sfeer zat er goed in

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button