Incidenten

Tuinhuisje verloren door brand op volkstuincomplex Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De brandweer werd dinsdagmiddag rond 16:00 uur gealarmeerd voor een brand op het terrein van de volkstuinen aan de Wezellaan in Winschoten. Ter plaatse bleek er brand te woeden in een tuinhuisje. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend, maar er zijn getuigen die hebben gemeld dat er jeugd gezien is op het moment dat de brand uitbrak.

- advertentie -

Brandstichting wordt dan ook niet uitgesloten. De brandweer is ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden en te voorkomen dat het vuur overslaat.

Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij de brand, maar het tuinhuisje lijkt volledig verloren te zijn gegaan. Omstanders worden opgeroepen om zich te melden bij de politie als zij meer informatie hebben over de brand of de mogelijke daders.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button