Economie

Jonge ondernemer laat dromen uitkomen met opening van ‘Lashes By Vanity’

- advertentie -

Winschoten – Op slechts 24-jarige leeftijd heeft Vanity Vermeulen haar eigen droom waargemaakt door “Lashes By Vanity” te openen, een salon gespecialiseerd in wimperextensions. Wat ooit een passie was die ze vanuit huis uitoefende, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat klanten trekt van heinde en verre.

- advertentie -

Sinds 5 maart is haar salon gevestigd in het pand van Sportcentrum Nico Jager, waar ze niet alleen haar deskundige diensten aanbiedt, maar ook een assortiment gerelateerde producten en prachtige sieraden verkoopt.

Eigen salon
Het verhaal van Vanity Vermeulen is er een van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ze begon haar reis vanuit huis, waar ze haar vaardigheden perfectioneerde en een loyale klantenkring opbouwde met haar oog voor detail en haar streven naar perfectie. Nu, met haar eigen salon, heeft ze een platform gecreëerd om haar passie te delen met een groter publiek.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

“Lashes By Vanity” staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Elke klant wordt behandeld met de grootst mogelijke zorg en aandacht, waardoor ze niet alleen met prachtige wimpers vertrekken, maar ook met een gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid.

Door haar salon te vestigen in het pand van Sportcentrum Nico Jager, heeft Vanity een strategische locatie gekozen die gemakkelijk toegankelijk is voor haar klanten. Met haar passie, toewijding en onmiskenbaar talent is Vanity Vermeulen een naam om in de gaten te houden in de wereld van schoonheid en mode.

Bezoek voor meer informatie de website of volg op Instagram.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button