Cultuur

Band ALLOWAY stopt: ‘Het lukt ons niet langer om het energieke vuurtje te laten branden’

- advertentie -

Winschoten – Wie kent ze niet, de mannen van de band Alloway! De leden van de band traden vaak op in Oldambt en omstreken. “Waar het avontuur in februari 2009 begon in de Muziekschool Oost-Groningen aan de Mr. D.U. Stikkerlaan te Winschoten, komt er ruim 15 jaar later in het najaar van 2024 een einde aan de muzikale succesformule die ALLOWAY heet.” laten ze weten.

- advertentie -

“Vanwege verschillende omstandigheden lukt het ons als band niet langer om ons energieke vuurtje te laten branden. We hebben daarom in gezamenlijkheid besloten later dit jaar definitief te stoppen met de band ALLOWAY.” schrijven ze op hun Facebookpagina.

“We kijken allen terug op een fantastische en onvergetelijke periode waarin we als groep lief en leed met elkaar hebben gedeeld en meegemaakt. Bedankt voor jullie betrokkenheid! Zonder jullie aanwezigheid als fans was dit niet mogelijk geweest.” laten ze weten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl | ALLOWAY tijdens Oerrock Festival

6-koppige band
De band bestond uit meerdere personen: Rob Scholtens, Niels van Delden, Martin Boers, Sven van Delden, Stef Takens, Berend Visser, Jeroen Ploeger (stand-in drums), Tariq Pijning (saxofoon), Manuël Haan (techniek)
en Dennis Carolus (DJ / techniek).

Voor wie nog een keer wil genieten van de brand kan dat nog dit jaar. Ze hebben nog een 3-tal openbare optredens gepland staan. Namelijk:
– Zaterdag 6 april 2024 – Wijkfeest, De Meet te Bellingwolde
– Zondag 26 mei 2024 – Dag van het Park, Stadspark te Winschoten
– Zaterdag 31 augustus 2024 – Feestweek Westerlee The Last One: ALLOWAY – Alive and kicking!

Lees terug:
Alloway speelt ruim €4.000,- bij elkaar voor Oekraïne
Fotoserie: Groot feest tijdens 10-jarig bestaan Alloway
Fotoserie: Band Alloway verplettert publiek tijdens Oerrock Festival

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button