Cultuur

The Five Great Guitars aanstaande zaterdag in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Sinds 1999 touren oprichter en artistiek leider Jan Kuiper en gitaarbassist Digmon Roovers door heel Nederland met hun super gitaargroep Five Great Guitars. Een opwindende reis door de wereld van de moderne gitaar met improvisatie als verbindende factor. Een unieke mix van blues, rock, funk, gypsy, pop, jazz en world muziek. Met swingende grooves en ritmes uit alle werelddelen. Dat gaan ze vieren met een prachtig nieuw jubileumprogramma: GUITAR HEROES.

- advertentie -

Na de zeer succesvolle Santana tributetournee Black Magic Woman bleek dat de huidige line-up een perfecte combinatie is van virtuositeit, verrassende arrangementen en zeer swingende, dansbare gitaargrooves: een droombezetting. Met zoveel combinatiemogelijkheden worden de komende decennia de allermooiste gitaarprogramma’s op de Nederlandse podia gebracht.

Nu bestaan de Five Great Guitars 25 jaar! Met hun jubileumshow spelen ze op zaterdag 9 maart in Cultuurhuis De Klinker. Dat betekent een avond vol gitaarmuziek van het allerhoogste niveau! Kaarten zijn te koop via de NTK of via het theater bij jou in de buurt.

Meer informatie over de voorstelling: Five Great Guitars — GUITAR HEROES | Cultuurhuis De Klinker (indeklinker.nl)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button