Economie

Ellen viert 25-jarig jubileum bij hpkorte voor Geld en Goed in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Op 1 maart 2024 markeerde een bijzondere mijlpaal voor Ellen: het was precies 25 jaar geleden dat ze haar eerste werkdag beleefde bij hpkorte voor Geld en Goed. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, werd er bij ‘Old School’ in Oostwold een feestelijke lunch georganiseerd, waar Ellen samen met haar collega’s kon terugblikken op een kwart eeuw aan toewijding en professionaliteit.

- advertentie -

Gedurende deze 25 jaar heeft Ellen talloze veranderingen zien komen en gaan binnen het bedrijf en de sector als geheel. Van de opkomst van nieuwe automatiseringssystemen tot de evolutie van thuiswerken en van het verwerven van nieuwe klanten door overnames tot het verwelkomen van nieuwe collega’s, Ellen heeft het allemaal meegemaakt. Haar vermogen om zich aan te passen aan deze veranderingen is een van de redenen waarom we vandaag haar 25-jarig jubileum vieren.

De taken van Ellen binnen hpkorte voor Geld en Goed zijn net zo divers als de ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt. Van het verzorgen van prolongaties tot het indienen van jaarlijkse belastingaangiften, Ellen heeft haar expertise op verschillende gebieden ingezet om de klanten van het bedrijf van dienst te zijn. Momenteel ligt haar focus op de blauwe enveloppen, waarbij ze zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat om ervoor te zorgen dat alles op financieel gebied in orde is voor de klanten.

Maar Ellen beperkt zich niet tot alleen financiële taken. Ook bij RegioBank-gerelateerde werkzaamheden is ze betrokken, variërend van het openen van nieuwe rekeningen tot het ondersteunen van klanten bij het activeren van de RegioBank-app. Haar vriendelijke en behulpzame houding maken haar geliefd bij zowel collega’s als klanten.

Met het vieren van Ellen’s 25-jarig jubileum, willen we haar bedanken voor haar toewijding, haar harde werk en haar bijdrage aan het succes van hpkorte voor Geld en Goed. Haar professionaliteit en inzet zijn voorbeeldig, en we kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en succes. Van harte gefeliciteerd, Ellen, met deze mijlpaal!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button