Cultuur

Noël Hariri’s exclusieve kunstwerken stralen bij Bosma Wonen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bosma Wonen heeft het voor elkaar gekregen om een tijdelijke mini-expositie te laten zien van de getalenteerde kunstenares Noël Hariri van artnoel.nl. Met haar prachtige en vaak op maat gemaakte schilderijen heeft Noël Hariri zich onderscheiden in de kunstwereld. Deze bijzondere collectie is nu exclusief te bewonderen aan de Papierbaan 1b in de showroom van Bosma Wonen.

- advertentie -

Noël Hariri, een opkomend talent in de kunstwereld, heeft met haar unieke stijl en gevoel voor detail naam voor zichzelf gemaakt. Haar schilderijen ademen de schoonheid en charme van de stad Groningen. Met haar artistieke interpretatie weet ze de essentie van deze historische stad op een betoverende manier vast te leggen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Een van de mogelijkheden is om eigen ideeën in de schilderij te laten schilderen. Of je nu een specifiek idee in gedachten hebt of een persoonlijke herinnering wilt vereeuwigen, Noël is in staat om je visie om te zetten in een uniek kunstwerk.

Een andere geweldige optie is de mogelijkheid om een giclée schilderij te bestellen. Giclée is een hoogwaardige reproductietechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van professionele printers en archival inkt. Hierdoor behouden de prints hun levendige kleuren en details voor vele jaren. Deze exclusieve optie stelt kunstliefhebbers in staat om een prachtig stuk van Noël Hariri’s werk voor een betaalbare prijs in hun eigen bezit te hebben. Je haalt op deze manier een kunstwerk van museumkwaliteit in huis.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De samenwerking tussen Noël Hariri en Bosma Wonen is een perfecte match. Bosma Wonen, een vooraanstaande meubelzaak in Winschoten, heeft een sterke reputatie opgebouwd door het aanbieden van betaalbare exclusievere kwaliteitsmeubels en interieuraccessoires. De toevoeging van de kunstwerken voegen een vleugje artistieke pracht toe aan de al prachtige showroom.

Deze mini-expositie is een unieke gelegenheid om de schoonheid en creativiteit van deze getalenteerde kunstenares te ervaren. Of je nu een liefhebber bent van kunst of gewoon nieuwsgierig bent, deze tentoonstelling biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met Noël Hariri’s indrukwekkende werken.

Kom naar de showroom van Bosma Wonen aan de Papierbaan 1b in Winschoten. De tentoonstelling is slechts enkele maanden te bezichtigen.

Foto: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button