Op stap

Activiteiten Het Groninger Landschap

- advertentie -

Oldambt – Het Groninger Landschap heeft ook dit voorjaar weer diverse activiteiten georganiseerd waaronder onderstaande in Midwolda.

- advertentie -

Lentewandeling
Zondag 17 maart 2024 Lentewandeling in het Midwolder bos
13.00 uur – 15.30 uur Bezoekerscentrum Ennemaborg (Koetshuis) te Midwolda

Om het begin van de lente te vieren, ga je wandelen rond de Ennemaborg. Je bewandelt het terrein en doorkruist het bos. Tijdens de wandeling zie je hoe het bos, de dieren en de bodem ontwaken uit de winterslaap en zich voorbereiden op een prachtige zomer. De gids vertelt je over wat er op dat moment groeit, bloeit, vliegt of fladdert in en om het bos. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Deelname is gratis, aanmelden via de website.

Schatzoeken
Woensdag 20 maart 2024 Schatzoeken rond de Ennemaborg
14.30 uur – 16.00 uur Bezoekerscentrum Ennemaborg (Koetshuis)

Spannende activiteit voor de jeugd! De kinderen krijgen een route mee die ze moeten lopen. Onderweg verzamelen ze letters. Bij aankomst aan het einde van de route vormen de letters een woord. Dit woord is ook de plek waar de schatkist is verstopt. In de schatkist ligt een kleine surprise voor iedere deelnemer. Deelname is gratis, aanmelden via de website.

Voor alle activiteiten geldt: meer info en aanmelden via www.groningerlandschap.nl/activiteiten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button