Op stap
Veel gelezen

De Gieterij in Heiligerlee wordt een no-nonsense dag café, aangevuld met een cafetaria

- advertentie -

Winschoten – Café De Gieterij in Heiligerlee gaat weer open. Michel Bunt en Dennis Boorsma zijn de nieuwe uitbaters van dit bruine café annex snackbar in het hart van Heiligerlee. Zij openen deze horecagelegenheid aanstaande vrijdag 19 april om 19:00 uur. De cafetaria zal enkele dagen later open gaan.

- advertentie -

“Wij willen van De Gieterij echt een dag-café maken. Niet meer tot diep in de nacht, zoals wij beiden in Winschoten hebben gewerkt. Gewoon van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 24:00 uur. Wij zijn nu allebei 30 jaar en hebben gezien en geleerd dat dag-horeca een goede toekomst heeft”, zegt Michel.

“Overdag een lekker terrasje kunnen pakken voor de passanten toerend op hun fiets door deze mooie omgeving. En ’s middag of ’s avonds bijvoorbeeld voor iemand die na een drukke werkdag een biertje of fris wil pakken en gewoon even bijkletsen,” aldus Dennis.

Het moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt
Horeca ervaring hebben ze allebei genoeg en ze hebben ook duidelijk gezien hoe het niet moet.  “Het moet een plek worden waar je je snel thuis voelt, weinig poespas, maar wel met een biljart en een dartbord. Ook de cafetaria zal vanaf 12:00 uur geopend zijn, tot maximaal 22:00 uur,” aldus Michel.

Ook partijen zullen er plaats kunnen vinden, maar het café wordt hiervoor niet afgesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button