Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Feest bij Bloemen en Lifestyle: 12,5 jaar bloeiend succes

- advertentie -

Winschoten – Bloemen en Lifestyle aan de Zeelheldenstraat in Winschoten viert feest! Recentelijk vierden ze hun 12,5-jarig jubileum, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijgaat. De bloemenzaak, opgericht door Monique Dijkema op 28 oktober 2011 en heeft sindsdien een prachtige bloei doorgemaakt.

- advertentie -

Terugkijkend op deze periode, straalt Monique van trots. “Inmiddels weten veel particulieren, maar ook bedrijven, ons te vinden. We maken met veel plezier de mooiste boeketten voor onze klanten,” zegt ze met een glimlach.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

In de afgelopen 12,5 jaar heeft Bloemen en Lifestyle een indrukwekkende transformatie ondergaan. Van verhuizing naar een nieuw, gemakkelijk bereikbaar pand tot het opbouwen van een groot klantenbestand. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, met vijf bezorgers die de bloemen persoonlijk bij de klanten thuis of op het werk afleveren. Bestellingen voor dezelfde dag kunnen tot 14.00 uur worden geplaatst, waardoor de klanten altijd op tijd zijn voor elke gelegenheid.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Monique is trots haar team, bestaande uit vijf vakkundige bloemenbinders, voor hun toewijding en expertise. Samen hebben ze een groot bezorggebied opgebouwd, niet alleen in Oldambt, maar ook in Westerwolde, Pekela en Veendam.

Met een aanstaande moederdag in het vooruitzicht staat het hele team paraat. Zelfs op zondag zullen ze de regio doorkruisen om bloemen te bezorgen, klaar om elke klant te verblijden met prachtige bloemstukken en boeketten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button