Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Bad Nieuweschans beschikt over een gloednieuw DHL pakketautomaat

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Sinds een week is het nog makkelijker geworden om pakketjes te versturen of op te halen bij de COOP Bert Stuut in Bad Nieuweschans. Er staat namelijk een gloednieuwe DHL pakketautomaat bij de supermarkt. Dat meldt Bad Nieuweschans Nieuws op hun Facebookpagina.

- advertentie -

Met deze pakketautomaat kunnen klanten eenvoudig hun pakketten laten bezorgen en vervolgens zelf uit de automaat halen met behulp van een unieke barcode. Het is dus niet meer nodig om thuis te wachten op de bezorger, je kunt gewoon je pakket ophalen wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast biedt de pakketautomaat ook de mogelijkheid om pakketten te verzenden of retourneren. Zorg er wel voor dat er een verzend- of retourlabel op het pakket zit, zodat het correct verwerkt kan worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button