Incidenten

Koninklijke Marechaussee en politie stoppen roekeloze automobilist op A7 bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag ontving de Koninklijke Marechaussee een urgente melding van de meldkamer: een grijze auto met Duitse kentekenplaten raasde met een snelheid van meer dan 200 km/h richting de Duitse grens. In een gevaarlijke manoeuvre haalde de automobilist rechts in en gebruikte zelfs de vluchtstrook om andere voertuigen in te halen.

- advertentie -

In een gezamenlijke actie met de politie besloten de autoriteiten het voertuig te onderscheppen bij de oprit A7 bij Winschoten. De aankomst van de Audi liet niet lang op zich wachten.

Het rijbewijs van een jonge man werd ter plekke ingevorderd wegens meerdere ernstige verkeersovertredingen, waaronder overschrijding van de maximumsnelheid, rechts inhalen en het gebruik van de vluchtstrook om andere weggebruikers te passeren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button