Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Buitenbrand in Finsterwolde snel onder controle

- advertentie -

Finsterwolde – De brandweer van Finsterwolde moest donderdag uitrukken voor een buitenbrand aan de Klinkerweg. Omstanders hadden de brand opgemerkt en direct 112 gebeld. Gelukkig was de brand snel onder controle en kon de brandweer voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde.

- advertentie -

Na het blussen van de brand heeft de brandweer een nacontrole uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen brandhaarden meer waren.

Gelukkig raakte er niemand gewond bij de brand en liep de omgeving geen schade op. De brandweer kon al snel terugkeren naar de kazerne. Het is nog niet bekend wat de precieze oorzaak van de brand is geweest.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button