Algemeen

Britse luchtmachthelikopters maken noodgewongen stop op Airport Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Vier helikopters van de Britse luchtmacht zijn vrijdagmiddag gedwongen geland op Airport Oostwold nadat ze niet konden landen op Eelde vanwege laaghangende bewolking. De helikopters waren afkomstig uit Nordholz, Duitsland, en waren op weg naar Eelde.

- advertentie -

De onverwachte landing op Airport Oostwold zorgde voor een uniek schouwspel, waarbij de helikopters in slagorde werden opgesteld op de nieuwe landingsbaan. Na een korte pauze, waarin de bemanning zich kon hergroeperen, vertrokken de helikopters rond half twee weer naar Eelde, waar ze konden bijtanken voordat ze hun reis konden vervolgen.

Hoewel het voor Airport Oostwold een zeldzaam moment was, verliep de tussenstop soepel en zonder incidenten.

Lees ook: Nieuwe baan Oostwold Airport officieel in gebruik genomen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button