Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Laatste kaarten beschikbaar van het Pinksterfeest Sterren op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – Op het Marktplein in Winschoten vindt op eerste Pinksterdag, 19 mei, het Groot Nederlandse muziekfeest plaats. Het evenement, genaamd “Sterren op het Marktplein”, transformeert het plein in een grote openluchtkroeg.

- advertentie -

Op een groot podium zullen bekende artiesten zoals Henk Wijngaard, Frank van Etten, Jaman, Helemaal Hollands, Dikdakkers en Martin Zemering optreden. Ook DJ Cortizo en DJ Nieck zullen met hun te gekke show het hele plein op zijn kop zetten.

Foto: Dave Leeuwerik

Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht en waren er geen tickets meer beschikbaar aan de deur. Ook dit jaar gaat het de komende twee weken nog om de laatste beschikbare kaarten.

Het grote succes van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat het muziekfeest dit jaar opnieuw georganiseerd kan worden. De organisatoren hopen het evenement jaarlijks met Pinksteren terug te laten keren. Voor volgend jaar hebben zij de hoofdartiest alweer geboekt, want voor het boeken van de echte sterren kun je als organisatie niet vroeg genoeg zijn!

De kaartverkoop voor “Sterren op het Marktplein” gaat erg snel. Benieuwd naar het muziekspektakel? De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op www.sterrenophetmarktplein.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button