Op stap

Gezellige drukte tijdens Pinksterevenement in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen maandag, Tweede Pinksterdag, was het gezellig druk tijdens het jaarlijkse Pinksterevenement aan de Havenkade, Renselkade en op het Industrieterrein in Winschoten. Van 10.00 tot 17.00 uur genoten bezoekers van een dag met activiteiten en vermaak, georganiseerd door Zweep Events.

- advertentie -

Onder de vele hoogtepunten van de dag waren ‘Rolling Winschoten’ en de ‘Pinkster meeting, all cars all brands’, waar autoliefhebbers hun hart konden ophalen aan een diverse selectie van auto’s. Dit zorgde voor een indrukwekkend schouwspel van glimmend chroom en krachtige motoren, wat bekijks trok van zowel jong als oud.

Daarnaast waren er verschillende andere activiteiten die het evenement compleet maakten. Modeltrucks trokken de aandacht van liefhebbers van miniatuurmodellen, terwijl de braderie voor een gezellige marktsfeer zorgde. Voor entertainment was ook ruimschoots gezorgd, waardoor het evenement voor iedereen iets te bieden had.

Het Pinksterevenement in Winschoten is inmiddels een vaste traditie geworden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button