Economie

MOOI Mondzorg een moderne tandartspraktijk in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Tandartspraktijk MOOI Mondzorg van tandarts Horlings is sinds een jaar gevestigd in een historisch pand aan de Torenstraat.

- advertentie -

Het karakteristieke pand aan Torenstraat 6 heeft jaren als galerie dienst gedaan. Vorig jaar verhuisde MOOI Mondzorg van Winschoten naar Scheemda en is het pand van binnen flink veranderd. De wachtruimte is ruim, voorzien van een toilet en een balie. De behandelruimte is vernieuwd en heeft moderne apparatuur die bij een tandartspraktijk hoort. Maar met de verbouwingen, is er wel rekening gehouden met de historie en authentieke details.

Toevoeging voor Scheemda
Tandarts Horlings is al 10 jaar werkzaam als tandarts. “Na mijn studie in Groningen ben ik in de regio aan het werk gegaan, sinds 2021 zelfstandig en dan nu in Scheemda. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf inspraak hebben op wat er wel en niet gebeurt. Wat er zoal mogelijk is laat ik zien met digitale informatie en media.” Op dit moment werkt de tandarts alleen met de assistente, maar zijn er al voorbereidingen getroffen voor de toekomst.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Samenwerken
“Tandheelkunde is steeds meer een vak van samenwerking. Mensen kunnen hier terecht voor de reguliere mondzorg zoals controles, vullingen, gebitsreiniging en kunstgebitten. Voor bijzondere tandheelkundige zorg, kunnen mensen naar een verwijspraktijk. En voor spoed in de weekenden werken we samen met spoedpraktijk Groningen.”

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: OldambtNu.nl

Patiënten welkom
Recent is samenwerking met Dental Hospital Noord gestart, waarmee de zorg nog verder verbeterd kan worden. De praktijk zal groeien met tandartsen, preventiemedewerkers en mondhygiënisten. Een aparte kamer voor een mondhygiënist is al klaar en een tweede behandelkamer is in aanbouw. Dus nieuwe patiënten zijn zeker welkom.

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Digitale wereld
MOOI Mondzorg is modern, vernieuwend en gaat mee met de tijd. Wie bijvoorbeeld in het weekend bedenkt een afspraak te maken, kan dit via de Whatsapp chatfunctie aangeven. Daar wordt de volgende werkdag op gereageerd. Uniek is het digitale informatie systeem, waarbij een informatiekaartje met QR code doorlinkt naar de website voor duidelijke informatie over behandelingen. “Maar uiteraard zijn we ook gewoon telefonisch bereikbaar, voor wie dat prettiger vindt.”

Mondzorg voor iedereen
Op de website www.mooimondzorg.nl is informatie te vinden over de praktijk en via de mail info@mooimondzorg.nl kunt u ook vragen stellen.

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button