Algemeen

Jachthaven Winschoten uitgebaggerd

- advertentie -

Winschoten – Vorige week heeft Beukema Grondwerken BV hard gewerkt aan baggerwerkzaamheden in de jachthaven van Winschoten. In opdracht van de gemeente Oldambt werd de jachthaven langs de walkanten uitgebaggerd, een noodzakelijke ingreep om de vaargeul weer op de juiste diepte te brengen.

- advertentie -

De afgelopen tijd was het op sommige plaatsen in de jachthaven te ondiep geworden, waardoor verschillende schepen vastliepen. Dit leverde niet alleen hinder op voor de schippers, maar bracht ook risico’s met zich mee voor de schepen en hun bemanningen. Met de baggerwerkzaamheden is dit probleem nu verholpen en is de jachthaven weer goed toegankelijk voor alle vaartuigen.

De aannemer voerde de werkzaamheden professioneel en efficiënt uit, waardoor de overlast voor de gebruikers van de jachthaven tot een minimum beperkt bleef.

 

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button