Incidenten

78-jarige man komt om het leven bij ernstig verkeersongeval

- advertentie -

Drieborg – Vrijdagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Reiderwolderpolder in Drieborg. Rond 13.45 uur werden verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer van Bad Nieuweschans en Delfzijl, opgeroepen. Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter naar de plek van het incident.

- advertentie -

Bij het ongeval is een auto tegen een boom tot stilstand gekomen. “De bestuurder van een bestelbus, tevens de enige inzittende, is hierbij om het leven gekomen. Het gaat om een 78-jarige man uit Sappemeer.” aldus de woordvoerder van de politie.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De weg richting Nieuwe Statenzijl is voor verkeer afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven hun werk te doen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button