Economie

Echtpaar wint hoofdprijs Voorjaarsactie Winschoten: 7-daagse Cruise door Noord-Europa

- advertentie -

Winschoten – Meneer en mevrouw Zuiderveen uit Bellingwolde zijn de gelukkige winnaars van de hoofdprijs van de Voorjaarsactie Winschoten! Het echtpaar verzilverde hun prijs zaterdagochtend bij het bestuur van City Club Winschoten met hun winnende lotnummer 169544, dat zij hadden gekregen na een aankoop bij Holland & Barrett aan het Israelplein in Winschoten.

- advertentie -

“Toen we buiten stonden, realiseerden we ons dat we geen loten hadden gekregen,” vertelt de 71-jarige mevrouw Zuiderveen enthousiast. “We zijn direct weer naar binnen gelopen om ons lot te halen.” Dat bleek een gouden zet, want het leverde hen een 7-daagse cruise door Noord-Europa op.

Meneer Zuiderveen, 81 jaar oud, kijkt uit naar de cruise, ondanks enige zenuwen. “We doen normaliter alles met de trein en auto, een cruise is dan wel totaal iets nieuws,” geeft hij toe. De cruise vertrekt vanuit Rotterdam, en het echtpaar is voornemens om met de trein naar de opstapplaats te reizen.

Wekelijkse aankopen
Het echtpaar verzamelde in totaal ongeveer 15 loten door hun wekelijkse aankopen in Winschoten. Nadat zij de cheque en een bos bloemen in ontvangst hadden genomen uit handen van Bram de Raad en Pascal Meinders (bestuur), bezochten zij Klooster Reizen voor advies over hun zeereis.

De Voorjaarsactie Winschoten vond dit jaar plaats van 18 tot en met 27 april. Hoewel de hoofdprijs nu is verzilverd, zijn nog niet alle prijzen opgehaald. Controleer je loten op www.winkelstadwinschoten.nl onder het kopje ‘laatste nieuws’ om te zien of jij ook een prijs hebt gewonnen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button