Incidenten

Siebolt neemt na jaren lange inzet afscheid van brandweer Winschoten

- advertentie -

Winschoten  – Na een indrukwekkende carrière van 24 jaar als vrijwilliger bij de brandweer, heeft Siebolt Glazenborg afgelopen vrijdagavond zijn laatste brandje geblust. Zijn collega’s van brandweer Winschoten zorgden voor een afscheid door Siebolt thuis op te halen en hem te vergezellen naar de kazerne voor zijn laatste uitruk.

- advertentie -

Bij aankomst bij de kazerne kreeg Siebolt een extra verrassing. Ook de collega’s van brandweer Bellingwolde, waar zijn brandweerloopbaan ooit begon, waren aanwezig om dit moment mee te vieren. Na het blussen van het laatste vuurtje, werd er tijd vrijgemaakt voor een gezellige afsluiting met hapjes en drankjes.

Foto: Chris Kranenborg (ingezonden)

Hoewel Siebolt stopt als actieve brandweerman, is zijn betrokkenheid bij het vak nog niet voorbij. Hij blijft zijn ervaring en kennis inzetten als centralist op de 112-meldkamer in Drachten.

Siebolt’s toewijding en jarenlange inzet voor de brandweer worden door zijn collega’s zeer gewaardeerd.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button