Algemeen

Feestteam ’t Nibbeltje bereidt groot evenement voor in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De vriendengroep achter Feestteam ’t Nibbeltje staat te popelen om aankomende zaterdag een groots feest te organiseren in een weiland aan de Nieuwlandseweg Midwolda. Wat begon als een spontaan idee in 2016, is uitgegroeid tot een evenement dat nu al acht edities kent. Sinds vorig jaar is er een grote feesttent, voorheen was het festival in een boerenschuur.

- advertentie -

“Onze schuurfeesten werden steeds populairder en waren de afgelopen edities volledig uitverkocht. Het idee voor het eerste feest ontstond spontaan in onze keet, onder het genot van een paar biertjes,” vertelt voorzitter Ramon Kuiper. “We werken onze plannen uit en keken bij elke editie wat de bezoekers het meeste waardeerden. Vooral de lage entreeprijs, consumpties voor één euro, en de gezellige sfeer zonder problemen waren grote pluspunten.”

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Artiesten
Dit jaar heeft Feestteam ’t Nibbeltje grotere artiesten aangetrokken om het feest naar een hoger niveau te tillen. Zo zullen de Beatcrooks en Rene Karst optreden, naast lokale favorieten zoals Burdy en Coverband LEAD. DJ Dennis zorgt tussendoor voor een onvergetelijke feeststemming.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Toekomst van het Evenement
Om de kosten te dekken, wordt de prijs voor consumpties met 0,50 cent verhoogd, ten opzichte van vorig jaar. “Zolang het evenement goed bezocht blijft en de bezoekers het naar hun zin hebben, willen we het nog lang voortzetten,” zegt Kuiper. “Ons doel is om een feest te organiseren waar iedereen met plezier naar terugkijkt.”

- advertentie -

Feestteam ’t Nibbeltje nodigt iedereen uit om op 1 juni 2024 mee te feesten in het weiland van Midwolda. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een knalfeest te worden.

- advertentie - 

Lees ook: Handelsonderneming Roelfsema trotse hoofdsponsor van ’t Nibbeltje in Midwolda

Foto: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button