Op stap

Festival van Feestteam ’t Dopje ook dit jaar weer groot succes

- advertentie -

WesterleeAfgelopen zaterdagavond was het weer feest op het boerenerf aan de Veenweg, waar Feestteam ’t Dopje opnieuw een knaller van een evenement heeft neergezet. Het terrein was omgetoverd tot een heus festivalterrein en trok een groot aantal bezoekers voor een avond vol muziek en plezier.

- advertentie -

De festiviteiten begonnen om 20.30 uur en duurden tot in de kleine uurtjes, met optredens van een indrukwekkende line-up van artiesten. Lokale held Erwin de Vries, de sprankelende Lady Roos, de energieke Sander oet Pekel, de charismatische José Wolters en de opzwepende beats van DJ Nick zorgden ervoor dat het publiek continu in beweging was en de sfeer uitbundig bleef.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Het evenement, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Feestteam ’t Dopje, heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd en blijkt een groot succes te zijn. Bezoekers van alle leeftijden genoten van de diverse muziekstijlen en de gezellige sfeer op het prachtig aangeklede boerenerf.

“Moié, wat een prachtig mooi feest afgelopen zaterdag! Dankjullie wel voor de aanwezigheid, wij hebben genoten. Tot volgend jaar!” laten ze weten op Facebook.

Foto: ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button