Op stap

Tino Martin komt naar Winschoten tijdens eerste editie van ‘Pleinpop’

- advertentie -

Winschoten – Winschoten bereidt zich voor op een spectaculaire avond vol muziek en entertainment met de allereerste editie van Pleinpop op 23 augustus 2024. Dit nieuwe evenement vindt plaats op het Marktplein in het laatste weekend van de bouwvak en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

- advertentie -

De grote ster van de avond is niemand minder dan Tino Martin, een van de meest prominente artiesten van Nederland. Bekend van zijn uitverkochte shows in de Ziggo Dome en miljoenen streams, komt hij deze zomer naar Winschoten om het Marktplein op zijn kop te zetten. Met zijn indrukwekkende repertoire aan hits zal Tino Martin het publiek zeker weten te betoveren.

Diverse Optredens
Naast Tino Martin bestaat het avondprogramma uit een reeks bijzondere optredens van diverse artiesten. Een van de hoogtepunten is de nieuwste Disco Dance act “We Want ABBA!”, waarin zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau de grootste hits van de legendarische Zweedse band ABBA in een modern jasje steken. Samen met DJ Max Kilian, protegé van Don Diablo, brengen zij een eigentijdse remix-sound die zowel jong als oud aan het dansen zal krijgen.

Robbie Williams Tribute
Henri Toonders zal met zijn verbluffende gelijkenis en performance de essentie van Robbie Williams naar het Marktplein brengen. Met zijn show vol typische uitspraken en mimiek van Robbie, belooft hij het publiek te vermaken alsof de echte Robbie Williams op het podium staat.

Nederpop Nostalgie
Marcel neemt het publiek mee terug in de tijd met zijn show “Nederpop van Toen”. Begeleid door gitaar en piano, speelt hij klassiekers als “Stiekem met je gedanst”, “Even aan mijn moeder vragen”, “Dansen op de Vulkaan” en “Blauw”. Marcel weet met zijn nostalgische hits elk plein op zijn kop te zetten.

De Coronas
De band die de avond compleet maakt, is De Coronas. Met hun unieke concept van Stand-up Pop, combineren zij muziek met een vleugje cabaret. Ze dagen het publiek uit om hun muzikale wensen kenbaar te maken via een live telefoongesprek, waarna de band het verzoek direct speelt met de nodige vocale, muzikale en fysieke acrobatiek. Met een repertoire van 5000 nummers en het vermogen om elk nummer in een andere stijl te spelen, tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger niveau.

- advertentie -

Pleinpop belooft een avond vol verrassingen, interactie en topentertainment te worden. Zorg dat je erbij bent op 23 augustus op het Marktplein in Winschoten en beleef een muziekfeest dat je niet wilt missen! Kaarten zijn te koop via pleinpopwinschoten.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button