Sport

Fotoserie: Avond4Daagse dag 1 (dinsdag)

- advertentie -

Winschoten – De eerste avond van de Avond4Daagse in Winschoten zit er al weer op! Duizenden enthousiaste wandelaars verzamelden zich om deel te nemen aan de populaire vierdaagse wandeltocht, waarbij afstanden van 5, 10 en zelfs 15 kilometer werden afgelegd. Om 17.00 uur was de officiële opening in bijzijn van burgmeester Cora-Yfke Sikkema.

- advertentie -

De komende drie avonden zullen de wandelaars opnieuw de uitdaging aangaan, met telkens verschillende routes. De Avond4Daagse eindigt op vrijdagavond met een feestelijke intocht, waarbij de deelnemers feestelijk onthaald worden en hun welverdiende medailles in ontvangst mogen nemen.

We wensen alle deelnemers veel wandelplezier en succes voor de komende dagen!

Hierbij de eerste foto’s van onze fotografen Sebastian Elzinga en Frans Stegeman. 

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button