Gemeente

Echtpaar Meijer – Eiten viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Vandaag, woensdag 5 juni, vieren meneer en mevrouw Meijer-Eiten hun 60-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Jurrie Nieboer kwam het echtpaar persoonlijk feliciteren namens de gemeente.

- advertentie -

Het echtpaar Meijer-Eiten ontmoette elkaar 63 jaar geleden bij dansschool Concordia in Oude Pekela. Ondanks dat meneer Meijer niet bekend stond om zijn ritmegevoel, bloeide daar hun liefde op. In de jaren die volgden, hebben ook hun drie kinderen (twee dochters en een zoon) danslessen gevolgd.

Het echtpaar is inmiddels grootouders van vijf kleinkinderen en hebben één achterkleinkind met een tweede op komst.

Hun gezondheid is gelukkig goed, wat hen in staat stelt om nog steeds jaarlijks te kamperen met hun caravan in Nederland. Hun favoriete kampeerplekken zijn in de omgeving van Borger en Eext, waar vaak ook hun kinderen bij hen aansluiten. Mevrouw Meijer geniet bijzonder van het kamperen, het gevoel van vrijheid en de sociale contacten die het met zich meebrengt.

Meneer en mevrouw Meijer-Eiten genieten nog elke dag van hun leven samen en kijken met tevredenheid terug op hun 60 jaren van huwelijk.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button