Op stap

Diederik Nomden verzorgde gastoptreden met Toosst in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Tijdens de tweede dag van het Bourgondisch Bier Festival heeft musicus Diederik Nomden spontaan een gastoptreden verzorgd met Toosst, die deze avond hier een concert heeft gegeven. Ook deze dag van het Bierfestival zat de stemming er goed in. Een echt dorpsfeest, waar de sociale contacten weer eens goed zijn aangehaald. Toosst heeft bijna de hele avond gespeeld van 18:00 tot 21:45 uur en dat is goed in de smaak gevallen bij het voltallige publiek. Jong en oud stonden op het plein om te dansen. Vanmiddag speelt Rapalje op dit festival, Deze folkband zal voor een een totaal andere sfeer zorgen, maar past heel goed in het programma.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button