Kort nieuws

Rabobank Coöperatiefonds geeft gift aan de schooltuin

- advertentie -

Oostwold – Afgelopen week heeft Henriëtte Beukema, namens de Rabobank, een cheque overhandigd van €500,- voor de moes- en natuurtuin van Cbs de Lichtboei en Kc de Noordkaap. Henriëtte woont vlak bij de school en deze mooie tuin was haar al vaker opgevallen.

- advertentie -

Als ledenraadslid mag zij een bedrag aan een goed doel schenken. De scholen zijn blij dat zij dat geworden zijn. De vrijwilligers van de tuin kunnen dit geld goed gebruiken voor het onderhoud aan de tuin met als doel elk kind te laten ervaren hoe leuk, leerzaam en voedzaam een tuin is.

Zoals opa Hemmo vanochtend zei: “Als de kinderen een ochtend in de tuin gewerkt hebben en ze weer terug moeten naar de klas, zeggen alle kinderen in koor ‘ik wil op de tuin blijven’. Kijk daar doen we het voor met alle vrijwilligers.” (Trouwens, nieuwe groene tuinvrijwilligers zijn welkom)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button