Cultuur

Acteurs/Actrices in de dop gezocht voor auditiedag Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Sander Blom, actief als auteur en filmmaker in Groningen gaat samen met collega-filmmaker Niels Brouwers en vanuit Stichting Noordelijke Verhalen en Stichting De Productie Groningen een filmdrieluik maken.

- advertentie -

De Kloof: drie korte films rondom het thema ‘de kloof tussen stad en platteland’, gemaakt in drie plattelandsgemeentes in Groningen met hulp van lokale jongeren.

Over het project
In het Oldambt werken we daarvoor samen met Jongerencentrum ’t Spoor. Sinds februari hebben we daar enkele bijeenkomsten gehad waarin we met jongeren het verhaal voor de film hebben bepaald en het script hebben uitgewerkt. De volgende stap is dat we de rollen voor in de film gaan casten. Daarvoor zoeken we nog meer jongeren uit het Oldambt die graag willen acteren!

Onze oproep
Op zondag 23 juni organiseren we een auditiedag bij Jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten en er zijn nog enkele plekjes vrij voor een auditie! We zijn op zoek naar jongeren tussen de 14 en 20 jaar uit de gemeente Oldambt die graag zouden willen acteren in de film. Op de auditiedag kunnen ze kennismaken met de filmmakers, meer horen over het filmscript en een scène uit de film spelen, om te kijken of er een geschikte rol voor hen is in de film. Acteerervaring is niet vereist, maar mag natuurlijk wel.

Aanmelden
Geïnteresseerde jongeren kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@sanderblomfilms.nl met hun naam, leeftijd, woonplaats en beschikbaarheid op de auditiedag. Dan wordt er vanuit de productie contact met hen opgenomen voor een tijdslot op de auditiedag.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button