Incidenten

Politie zoekt getuigen na explosie bij auto Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op donderdagavond 11 november vorig jaar heeft een explosie een auto grotendeels verwoest in Bad Nieuweschans. De wagen, die geparkeerd stond vlak bij de basisschool aan de Ernst Casimirstraat, werd door zwaar vuurwerk getroffen.

- advertentie -

De explosie veroorzaakte aanzienlijke schade aan de auto en zorgde voor een flinke schok in de buurt. Omwonenden meldden een harde knal. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar de materiële schade is aanzienlijk.

In de afgelopen maanden heeft de politie diverse personen gesproken en is het onderzoek in een bepaalde richting gevorderd. Toch zijn er nog veel vragen onbeantwoord en blijft de politie op zoek naar meer informatie.

Getuigenoproep
“We hebben uw hulp hard nodig,” aldus een woordvoerder van de politie. “Mocht u iets hebben gezien of gehoord, zelfs als u denkt dat het niet belangrijk is, dan horen we dat toch graag. Elke aanwijzing kan van groot belang zijn voor het onderzoek.”

De politie roept getuigen en anderen met informatie op om contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 (politiebureau Winschoten) of door gebruik te maken van het meldformulier op politie.nl. (Zaaknummer: 2023303183)

Lees ook:
Auto in Bad Nieuweschans fors beschadigd door vuurwerk: ‘Dit is een gerichte aanslag’

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button