Sport

Rolschaatsclub ARC-NN uit Winschoten weer succesvol

- advertentie -

Winschoten – Twee leden van de rolschaatsclub ARC-NN uit Winschoten zijn afgelopen zaterdag uitgekomen op de NRB CUP 2 in Schijndel. De rolschaats dames schitterden weer door zeer goede resultaten. Lyn Ploeger uit Winschoten wist in de categorie mini basic een mooie vijfde plaats te behalen.

- advertentie -

Daniëlle von Henning uit Muntendam wist tweemaal het podium te halen. Ze deed mee in de categorie vrijrijden senior basic en in de categorie roldans. Bij het vrijrijden behaalde Daniëlle de 1e plaats. Later op de dag moest ze roldansen waar ze de 2e plaats behaalde.

Dit is het tweede succes voor ARC-NN in twee weken. De leden trainen onder deskundige leiding aan de Mr. D.U. Stikkerlaan te Winschoten.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button