Incidenten

Kat in nood in Winschoten: brandweer en buurtbewoner schieten te hulp

- advertentie -

Winschoten – Maandagavond werd de brandweer van Winschoten opgeroepen voor een dier in de problemen aan de ’t Ompad in Winschoten. Een kat zat hoog in een boom en leek niet in staat zelf naar beneden te komen.

- advertentie -

De brandweer arriveerde snel ter plaatse en zette de hoogwerker in om de kat te redden. Ondanks hun inspanningen, bleek de reddingspoging moeilijker dan gedacht. De kat klom tijdens de reddingspoging nog hoger in de boom, waardoor de brandweer er niet meer bij kon komen.

Na verschillende pogingen besloot de brandweer om het advies te geven het beestje even te laten rusten en later opnieuw te proberen. Een attente buurtbewoner kwam later in actie en wist met behulp van ladders de kat veilig uit de boom te krijgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button