Sport

Dansplezier Winschoten scoort 10x op het NK 2024

- advertentie -

Winschoten/ Steenwijk – Op 9 en 16 juni werd het enige echte officiële Nederlands Kampioenschap dansen gehouden in Steenwijk. Het NK wordt ieder jaar georganiseerd door Stichting Soneo. Tijdens dit NK wordt er door dansscholen uit heel Nederland gestreden om de Kampioenstitel Streetdance/Hiphop, Showdance, Cheerdance, Jazz & Modern, Freestyle & Doubledance 2024.

- advertentie -

Dansplezier uit Winschoten viel tijdens het Nederlands Kampioenschap 2024 maar liefst 10x in de prijzen. Zo werden ze 6x Nederlands Kampioen en 4x 2e van Nederland. Deze prijzen werden behaald bij Hiphop, Showdance, Cheer en Jazz.

Een leuk weetje is dat alle 3 showteams van Dansplezier Nederlands Kampioen zijn. Dus wat dat betreft, mogen zij zich echt de Showdanceschool van Oldambt noemen.

Onderleiding van trainers Monique Koen, Ingrid Schrage, Suhayla Kadahji, Evelien Kiwiet en Nadine Schulingkamp is Dansplezier uit Winschoten het afgelopen wedstrijdseizoen totaal 41x in de prijzen gevallen. Een absolute topprestatie van de dansers, iets waar de trainers ontzettend trots op zijn!!!

Lijkt het jou ook leuk om mee te dansen in de teams van Dansplezier? Doe dan mee met de auditie lessen op 21 en 28 juni. Dit kan in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar, 10 t/m 15 jaar, 16+ en 21+. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een email naar info@dansplezier.nl met daarin je naam en leeftijd. En wie weet mag jij je volgend jaar ook Nederlands Kampioen noemen.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button