Economie

Fit20 studio verhuisd naar nieuwe locatie in het centrum

- advertentie -

Winschoten – Fit20 studio Winschoten heeft na twee jaar een nieuwe locatie gevonden, niet ver van de vorige studio aan de Mr. A.J. Sitterstraat. Het nieuwe pand aan de Mauritsstraat is de afgelopen maanden grondig verbouwd en sinds begin juni geopend.

- advertentie -

Eigenaar Mark van den Bos is blij met het nieuwe onderkomen: “Ons vorige pand beviel ook goed, maar we zochten naar een plek met betere zichtlocatie en meer lichtinval. Bovendien wilden we uitbreiden met onder andere een kantoor, in het kader van onze toekomstplannen. Ook bij deze nieuwe locatie is parkeren voor de deur geen probleem.”

HIIT Training
Fit20 is al jaren een bekroonde franchise en de grootste aanbieder in Nederland van Hoge Intensiteit Intervaltraining (HIIT). Dit internationale concept biedt een revolutionaire training van slechts 20 minuten per week, zonder dat je je hoeft om te kleden. Deze efficiënte trainingsmethode is een ideale oplossing voor mensen met een drukke agenda, vooral ondernemers.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Begeleiding
“We richten ons op kwaliteit met professionele én persoonlijke begeleiding,” vertelt Mark. “Je traint slechts één keer 20 minuten per week. Alle trainingsresultaten worden door ons gemeten en bijgehouden, zodat je daadwerkelijk progressie boekt. Met de Fit20-methode kun je het trainen gemakkelijk volhouden. Eén keer per week 20 minuten vrij plannen kan namelijk iedereen.” Mark is niet de enige trainer; het Fit20-team bestaat inmiddels uit vier personen.

“Ons doel is om de grootste studio van Nederland te worden op het gebied van ledenaantal. Momenteel hebben we in twee jaar tijd 220 leden opgebouwd, en daar zijn we enorm trots op,” zegt Mark.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: OldambtNu.nl

Om de opening te vieren heeft fit20 momenteel een leuke actie, ‘fit20’er van de maand’. “In samenwerking met lokale ondernemers geven wij maar liefst €3.200 aan prijzen weg! Elke fit20’er kent inmiddels de Quality Score die je aan het einde van je training te zien krijgt. De score geeft aan hoe je gepresteerd hebt op snelheid, ritme en ‘tijd onder spanning’. Des te hoger de score, des te beter jij de oefeningen onder controle hebt” zegt Mark. 

Elke maand wint een dame en een heer met de hoogste score. De actie is 8 maanden lang. Benieuwd naar meer informatie of een kennismaking? Bekijk de website van fit20.

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button