Op stap

Zomerfestival Winschoten: 2 dagen feest in het centrum

- advertentie -

Winschoten – De organisatie achter het Zomerfestival Winschoten is verheugd om de activiteiten in het centrum van Winschoten aan te kondigen! Bereid je voor op een gezellige 2-daagse vol plezier! De ondernemers van de binnenstad en het Marktplein hopen weer een mooi evenement neer te zetten.

- advertentie -

In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft de organisatie besloten om dit jaar duidelijk de focus te leggen op alle doelgroepen.

Vrijdag 5 juli: Nacht van Winschoten:
Shoppen en Entertainen:
Terwijl je winkelt, word je getrakteerd op musical acts (15.30-19.30 uur) en steltenlopers die als vlinders door het centrum zwermen (14.00-18.00 uur). Daarnaast is er voor jong en oud een rodeostier, durf jij het aan?

Terwijl de ouders ontspannen op een van de gezellige terrasjes, kunnen de kinderen zich uitleven op de uitdagende Hindernisbaan midden in het centrum. Ook komen de C.S. riders naar de Nacht van Winschoten. Dit zijn dikke trikes en motoren, die ritjes maken met kinderen!

Optredens vrijdag (20:00-04:00 uur):
– Frans Duijts
– De Pompers (band)
– Fantix (band)
– Zanger Alex
– Lytse Hille
– DJ Cortizo

Optredens zaterdag (20:00-02:00 uur):
– Wesley Bronkhorst
– Alloway (band)
– U2 look-a-like Bono
– Party Animals
– DJTom-s

- advertentie -

Kermis
De Nacht van Winschoten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de welbekende kermis. Bezoekers kunnen dus genieten van spannende attracties en heerlijk eten en drinken. De kermis is er van 3 tot en met 7 juli.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button