Cultuur

Dansuitvoering Kunstencentrum De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli presenteert de dansafdeling van Kunstencentrum De Klinker het jaarlijkse ‘Let’s Dance’. Ieder jaar is de dansuitvoering het hoogtepunt van het jaar voor de circa 160 leerlingen, waar weken naar toegewerkt wordt.

- advertentie -

Voor de 160 leerlingen van dansdocente Ina Possel is de dansuitvoering het hoogtepunt van het jaar, ieder jaar weer is de voorstelling een lust voor het oog door alle prachtige kostuums, mooie make-up en bovendien alle verschillende choreografieën.

Van klassiek ballet tot streetdance, en van modern tot tapdance; alle genres en leeftijden (van 3 tot 65 jaar!) passeren de revue. Dit jaar staat er ook een speciale gast op het programma: Sara Durante (oud-leerling) komt over vanuit Italië om tijdens ‘Let’s Dance’ een solodans op te voeren. De presentatie ligt deze keer in de handen van Opa Jaap.

Kaarten voor de dansuitvoering zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl of aan de theaterkassa (di t/m vr 13.00 t/m 17 uur). Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie over dans- of muzieklessen van het Kunstencentrum kunt u een kijkje nemen op de website of een e-mail sturen naar kunstencentrum@indeklinker.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button