Op stap

Zaterdag: Europees Kampioenschap op het Marktplein tijdens het Zomerfestival

- advertentie -

Winschoten – Na een indrukwekkende overwinning van 3-0 op Roemenië is het Nederlands Elftal door naar de kwartfinales van het Europees Kampioenschap (EK). In de achtste finales in München toonde Oranje zijn overmacht en verzekerde zich daarmee van een plek bij de laatste acht, een prestatie die Nederland sinds 2008 niet meer heeft bereikt tijdens een EK.

- advertentie -

De kwartfinale vindt aanstaande zaterdagavond om 21.00 uur plaats. Nederland speelt dan tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Turkije, die vanavond gespeeld wordt. Het belooft een spannende strijd te worden, ongeacht welke tegenstander Oranje zal treffen.

Groot scherm op het Marktplein
In Winschoten zijn de voorbereidingen voor een groot feest al in volle gang. De organisatie van het Zomerfestival Winschoten heeft aangekondigd een groot scherm op het Marktplein te plaatsen, zodat voetbalfans de kwartfinale gezamenlijk kunnen beleven.

Het festival gaat gewoon door met zijn originele line-up, en bezoekers kunnen genieten van optredens van artiesten zoals Wesley Bronkhorst, de band Alloway, U2-look-a-like Bono, de Party Animals en DJTom-s. Het evenement begint om 20.00 uur, wat voldoende tijd biedt om de sfeer op te bouwen voordat de wedstrijd om 21.00 uur begint.

“Het belooft een fantastische avond te worden, zowel voor voetbalfans als voor muziekliefhebbers.” aldus de organisatie.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button