Gemeente

Meneer en Mevrouw Rotgers-Smit vieren 60-jarig huwelijksjubileum

- advertentie -

Winschoten – Vorige week vierden meneer en mevrouw Rotgers-Smit hun 60-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Gert Engelkens kwam het echtpaar persoonlijk feliciteren namens de gemeente.

- advertentie -

Het echtpaar Rotgers-Smit heeft een bijzondere geschiedenis samen. Door een vriendin van mevrouw hebben zij elkaar op jonge leeftijd, toen ze bijna 16 jaar waren, leren kennen. Tijdens haar verjaardag kreeg mevrouw Smit van meneer Rotgers een boek cadeau, wat voor een grappige situatie zorgde aangezien het een jongensboek was.

In de zestig jaar van hun huwelijk hebben meneer en mevrouw Rotgers-Smit veel meegemaakt. Meneer Rotgers heeft de ziekte van Parkinson, maar ondanks deze uitdaging blijft hun liefde en toewijding voor elkaar sterk. Samen hebben ze twee dochters grootgebracht en zijn ze de trotse grootouders van drie kleinkinderen: twee jongens en één meisje.

Mevrouw Rotgers-Smit was huisvrouw en gaf daarnaast gymles, waarmee zij vele kinderen en volwassenen in beweging hield. Meneer Rotgers had een succesvolle carrière als loodgieter en beleefde een mooie tijd bij “Gaskring Oost Groningen”.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button