Sport

CrossFit Winschoten lanceert eigen voedingssupplementen merk: Box Nutrition

- advertentie -

Winschoten – Vandaag, woensdag 3 juli vindt de langverwachte lancering plaats van Box Nutrition. Erik Roelfsema, eigenaar van CrossFit Winschoten, introduceert met trots en enthousiasme dit nieuwe merk en de eerste zes voedingssupplementen uit het assortiment. Box Nutrition is speciaal ontwikkeld om atleten in de box optimaal te ondersteunen in hun behoefte aan hoogwaardige voedingssupplementen.

- advertentie -

Erik deelt al jarenlang zijn passie voor de sport met de leden van CrossFit Winschoten, waar gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd in één trainingsvorm. Hier merkte hij dat veel atleten in de box voedingssupplementen gebruiken zonder precies te weten welke producten het meest geschikt zijn voor hun behoeften of trainingseffectiviteit. Dit inspireerde hem om Box Nutrition op te zetten, een merk dat zich specifiek richt op de unieke wensen van de atleten in de box. Alle producten van Box Nutrition worden geproduceerd in Nederland en
voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Box Nutrition zal starten met een assortiment van zes producten en zijn allemaal vernoemd naar HERO WOD’s (=workout of the day), workouts die binnen de sport community worden uitgevoerd ter ere van overleden militairen wereldwijd. Deze workouts zijn meer dan alleen fysieke uitdagingen; ze vertegenwoordigen de moed en toewijding van de militairen. Met deze WODs creëren we uitdagingen en verleggen we onze grenzen als sporters, net zoals de militairen tijdens hun dienst hebben gedaan.

Het Loredo Event
Tijdens de lancering op 3 juli worden de producten voor het eerst getoond, kunnen bezoekers producten testen, is er gelegenheid om de producten te kopen (met korting), gaat de website live, en kunnen sporters deelnemen aan de Loredo WOD. Een workout vernoemd naar één van de producten van Box Nutrition. De Loredo WOD bestaat uit 24 air squats, 24 push-ups, 24 walking lunges en een 400 meter hardlopen. En dat 6 rondes!

Wat: Box Nutrition lancering + Loredo WOD
Waar: CrossFit Winschoten, Bovenburen 112, 9675 HH Winschoten
Wanneer: Woensdag 3 juli om 19:00 uur

Sporters kunnen zich aanmelden voor de lancering en de Loredo WOD via de CrossFit Winschoten App. Ben je geen lid? Stuur dan een berichtje naar Erik via WhatsApp: 06 51537205

- advertentie -

Voor meer informatie over Box Nutrition en de lancering volg de social media kanalen van Box Nutrition: @box__nutrition.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button