Economie

Groninger Genever Stokerij bekroond met Travellers’ Choice Award 2024

- advertentie -

Oostwold – Groninger Genever Stokerij heeft de Travellers’ Choice Award 2024 gewonnen, uitgereikt door Tripadvisor. Deze erkenning wordt jaarlijks toegekend aan de favoriete bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden wereldwijd, op basis van de beoordelingen en waarderingen die reizigers gedurende twaalf maanden hebben gedeeld.

- advertentie -

De Travellers’ Choice Awards Best of the Best-winnaars worden gekozen door reizigers van over de hele wereld, die hun oprechte meningen en ervaringen delen. De Groninger Genever Stokerij is bijzonder vereerd met deze onderscheiding, die het resultaat is van talloze positieve beoordelingen van tevreden bezoekers.

Freek Kupers, mede-eigenaar van de Groninger Genever Stokerij, reageert enthousiast: “Het is een eerbetoon aan alles wat we het afgelopen jaar gedaan hebben. We hebben veel rondleidingen en proeverijen gehad dit jaar. Bezoekers uit Nederland, maar ook uit Zweden, Duitsland en België die met tourbussen langskwamen voor een rondleiding en proeverij. Maar ook bezoekers die langskwamen in onze slijterij voor een fles Fladderak of 100% moutwijn Genever.”

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

“We zijn dankbaar dat bezoekers dit met 5 sterren beloond hebben. Dat voelt als een kroon op ons werk. Elke dag voelt het als een feest om bezoekers mooie smaken te laten proeven en te vertellen over het stoken van Graankorrel tot Borrel. En ook over de geschiedenis van deze omgeving, de Graanrepubliek. Waar het communisme nog dapper stand houdt.” aldus Freek.

De Groninger Genever Stokerij staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige dranken die gemaakt zijn van 100% moutwijn. Ook herintroduceerden zij 2 jaar geleden Fladderak als geliefde Groninger drank. Dit, in combinatie met de unieke en persoonlijke rondleidingen en proeverijen van Freek Kupers en zijn vrouw Henriëtte Davelaar, heeft bijgedragen aan de positieve ervaringen van bezoekers.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button