Cultuur

Expositie van het Knoalster Foto Collectief in Museum Oldambt

- advertentie -

Nieuwolda – Fotografe Sasja Michalski heeft onlangs de expositie Knoalster Foto Collectief geopend. Tijdens de feestelijke opening werd ook een live fotoshoot gedaan door fotograaf Jeroen Werkman. De expositie en fotoshoot werden enthousiast ontvangen door het publiek. De expositie staat in Museum Oldambt in de prachtig gerestaureerde boerderij van Hoogheem Erfgoed en Logies aan de Langeweg 2 in Nieuwolda. De foto’s worden in het museumgedeelte van de boerderij uit 1771 tentoongesteld.

- advertentie -
Het Knoalster Foto Collectief is een groep van tien enthousiaste fotografen (semi-amateur en professioneel) uit Stadskanaal en omstreken. Ze hebben als collectief een gezamenlijk doel: het organiseren van groepsexposities in Stadskanaal en wijde omgeving. Wat meteen opvalt aan de exposities is de grote variatie aan onderwerpen.


Gedurende de expositie in Nieuwolda zijn er ook een aantal extra activiteiten:
Zaterdag 13 juli: workshop ‘borduren op foto’s’ door Ineke Pals
Zaterdag 27 en zondag 28 juli: kunstmarkt met ‘Open Call’
Zaterdag 3 augustus: workshop portret door Sasja Michalski
Zaterdag 10 augustus: Lezing Urbex editing/workflow door Sasja Michalski

De expositie is te zien tijdens de reguliere openingstijden van het museum (op woensdagen en zondagen van 13:00 uur tot 16:00 uur) en op de dagen dat de speciale activiteiten plaatsvinden. Extra geopend op de volgende zaterdagen: 29 juni, 13 en 27 juli, 10 augustus. Zondag 11 augustus is de laatste dag van de expositie.

Zie voor meer informatie knoalsterfotocollectief.nl en hoogheemlogies.com.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button