Cultuur

Tennissende jongeren gezocht in het Oldambt voor filmopnames

- advertentie -

Oldambt – Filmmaker Sander Blom is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn filmproject ‘De Kloof’, waarvoor hij en zijn crew – met hulp van jongeren uit het Oldambt – begin augustus opnames gaan maken in de gemeente. En ze zijn nog op zoek naar tennissende jongeren!

- advertentie -

De film die Sander en zijn team gaan opnemen gaat over David, een jongen die met zijn ouders vanuit de stad naar het Groninger platteland verhuist, die daar moeite heeft om vrienden te maken en die door zijn ouders lid wordt gemaakt van de lokale tennisvereniging om zo nieuwe vrienden te maken.

David gaat eerst met tegenzin naar de trainingen, maar vindt het steeds leuker en maakt nieuwe vrienden op de vereniging. Als hij te horen krijgt dat de vereniging financieel in zwaar weer verkeert, besluiten hij en zijn teamgenoten alles op alles te zetten om het jaarlijkse toernooi te winnen om met het prijzengeld de toekomst van de vereniging veilig te stellen.

Jongeren gezocht
Omdat de film zich gedeeltelijk afspeelt op de tennisbaan, zoeken de filmmakers nog jongeren die goed kunnen tennissen en interesse hebben om te acteren in de film. Ze zijn op zoek naar jongens en meisjes tussen de 13 en 18 jaar oud die tenniservaring hebben en die het leuk lijkt om in de film te acteren. Acteerervaring is niet vereist, maar mag uiteraard wel.

Opgeven
Jongeren die interesse hebben om mee te werken aan het filmproject kunnen zich aanmelden door een reactie te sturen naar info@sanderblomfilms.nl met een portretfoto van zichzelf en wat informatie over hoe lang ze al tennissen en eventuele acteerervaring die ze al hebben, en hun woonplaats en leeftijd. Voor jongeren onder de 18 jaar oud is het wel belangrijk dat ze dat in overleg met hun ouders doen.

De deadline voor aanmelden is maandag 8 juli. Aangezien de opnames plaatsvinden op 6, 7 of 8 augustus heeft het helaas alleen zin om te reageren als je op die dagen beschikbaar bent.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button