Incidenten

Personen met gezichtsbedekking zorgen voor verdachte situatie

- advertentie -

Heiligerlee – Woensdagavond rond 21.10 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Provincialeweg in Heiligerlee. Twee personen, die gezichtsbedekkende kleding droegen, werden gesignaleerd. Voorbijgangers vertrouwden dit niet en belden het alarmnummer 112. Bij aankomst van de politie waren de personen niet meer aanwezig.

- advertentie -

Hoewel er geruchten gingen dat plaatselijke café was overvallen, heeft de politie bevestigd dat hier geen sprake van is. De politie voert momenteel een onderzoek uit en roept mensen in de omgeving op om hun camerabeelden te bekijken.

Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button