Algemeen

Kinderen zijn verwend met een rit op een trike

- advertentie -

Winschoten – ‘Nooit te groot om te bukken voor een kind’ staat in het logo van de trike-club CS-Riders die op de middag voor de Nacht van Winschoten met 15 trikes, kinderen een heel fijne middag bezorgden door met hun stoere 3 wiel-motorfietsen een tocht door Winschoten te maken.

- advertentie -

Het gaat hierbij om stoere vrouwen en mannen, in leren pakken die heel veel doen om bijvoorbeeld kinderen met kanker een hart onder de riem te steken en hun ook een ritje op zo’n prachtige trike te bezorgen. Ook deze middag waren ze op uitnodiging van Arjan Kenter van Cafetaria Speciaal op de Venne 103, naar Winschoten gekomen om kinderen een fijne middag te bezorgen.

Ook de verslaggever van OldambtNu kreeg een uitnodiging om een rit op zo’n trike te maken, met eigenaar en bestuurder Auke Klip uit Bad Nieuweschans. Een mooie rit gemaakt richting Pekela, Blijham en zo weer terug naar Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button