Algemeen

Organisatie Zomerfestival Winschoten: “Zet je fiets niet op het Marktplein of in de weg”

- advertentie -

Winschoten – Op last van de hulpdiensten mogen er dit weekend geen fietsen geparkeerd worden op het Marktplein. Deze maatregel geldt ook voor de toegangsstraten en -steegjes die naar het Marktplein leiden. Dit besluit is genomen om de veiligheid en doorstroming in het centrum te waarborgen tijdens drukke uren.

- advertentie -

De organisatie benadrukt dat alle fietsen die toch geparkeerd worden op plekken waar dat niet mag, uit veiligheidsoverwegingen verwijderd zullen worden. Naast het parkeerverbod voor fietsen, wordt er ook op aangedrongen om doorgangen en ingangen naar winkels vrij te houden.

Inwoners en bezoekers van de stad worden opgeroepen om hier rekening mee te houden en hun fietsen elders te parkeren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button