Op stap

Vanavond: Nacht van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vanavond gaat het jaarlijkse Zomerfestival Winschoten van start met de feestelijke Nacht van Winschoten. De organisatie is verheugd om een uitgebreid programma aan te kondigen dat zich richt op alle leeftijden en interesses. Dit jaar ligt de nadruk extra sterk op het creëren van een evenement voor iedereen, zodat niemand zich buitengesloten voelt.

- advertentie -

Winkelliefhebbers kunnen tijdens het shoppen genieten van steltenlopers in vlinderkostuums die tot 18.00 uur door de straten fladderen. Tussen 15.30 en 19.30 uur zijn er bovendien diverse musical acts te bewonderen, die voor extra sfeer zorgen.

Voor de avontuurlijke bezoekers staat een rodeostier klaar. Durf jij het aan om deze uitdaging aan te gaan? Terwijl ouders ontspannen op een van de gezellige terrasjes, kunnen kinderen zich uitleven op een spannende hindernisbaan die midden in het centrum is opgezet.

Een bijzonder hoogtepunt van de avond zijn de C.S. riders, die met hun indrukwekkende trikes en motoren ritjes maken met kinderen. Dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor de jongste festivalgangers.

Muzikale optredens van topartiesten
De avond wordt compleet gemaakt met optredens van bekende artiesten. Van 20.00 uur tot diep in de nacht (04.00 uur) kun je genieten van:

– Frans Duijts
– De Pompers
– Fantix
– Zanger Alex
– Lytse Hille
– DJ Cortizo

- advertentie -

Kermis
De Nacht van Winschoten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de welbekende kermis. Bezoekers kunnen dus genieten van spannende attracties en heerlijk eten en drinken. De kermis is er tot en met 7 juli, vanavond is de kermis geopend van 14.00 tot 04.00 uur

- advertentie - 

De ondernemers van de binnenstad en het Marktplein hopen samen met de organisatie van het Zomerfestival Winschoten wederom een prachtig evenement neer te zetten. Bereid je voor op twee dagen plezier en muziek.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button