Incidenten

Meerdere personen mishandeld in horecagelegenheid Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling op vrijdagavond in Heiligerlee. Twee mensen raakten hierbij gewond.

- advertentie -

“Wij kregen vrijdagavond 5 juli melding van een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Provincialeweg in Heiligerlee. Rond 22.00 uur zou een aantal personen het pand binnen zijn gegaan. Ze droegen onder andere honkbalknuppels en vuurwapen (of daarop gelijkend voorwerp) bij zich en mishandelden meerdere personen. Twee personen raakten gewond, één van hen is overgebracht naar het ziekenhuis.” schrijft de politie in hun persbericht.

Onderzoek
“Agenten ter plaatse hebben gesproken met betrokkenen en getuigen. Er is een onderzoek gestart, zo is er sporenonderzoek gedaan en wordt er buurtonderzoek verricht. Wij komen graag in contact met mensen die iets hebben gezien vlak voor- of nadat de mannen het pand binnen zijn gegaan. Ze waren geheel in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen en handschoenen.” aldus de politie.

Lichtkleurige Toyota Yaris
De politie: “Vermoedelijk zijn de verdachten met één of twee auto’s aangekomen en vertrokken, waaronder een lichtkleurige Toyota Yaris. Het is onduidelijk in welke richting ze zijn gevlucht. De politie onderzoekt of het incident verband houdt met de eerdere reeks incidenten in Winschoten en omgeving.”

De Gieterij gaat op slot
De gemeente Oldambt laat weten dat café De Gieterij op slot gaat. Voor hoe lang kan de woordvoerder niet zeggen.

Getuigen gezocht
“Heeft u iets gezien vlak voor of na 22.00 uur rondom het pand aan de Provincialeweg in Heiligerlee? Is u iets opgevallen wat mogelijk te maken heeft met dit incident? Of weet u iets over de Toyota Yaris in relatie tot dit incident? Dan komen we graag met u in contact. Bel ons via 0900-8844 of deel uw informatie via het meldformulier op onze website. Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.” is de oproep.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button